Jagtmessen gennemføres

maj 12, 2021 | For udstillere

Vi skal ikke skjule, at vi havde store smil på læben, da myndighederne for nyligt offentliggjorde den seneste genåbningsplan. Vi er nu så sikre, som det under omstændighederne er muligt:
  

JAGT, Vildt & Våben Messen 2021
kan gennemføres på datoerne 10. – 12. september

Det er svært at udtrykke, hvor meget vi glæder os til sammen med jer at afvikle et brag af en messe.

JAGT, Vildt & Våben Messen anno 2021 er mere ambitiøs end nogensinde. Siden sidst har FrederiksborgCentret taget den nybyggede Royal Stage arena i anvendelse. Det betyder, at vi har dobbelt så meget areal at boltre os på, hvilket åbner op for en lang række nye muligheder. Du kan derfor se frem til mange nye og spændende tiltag for både publikum og udstillere.

Bedre eksponering af aktiviteter og tilbud, og ikke mindst dig som udstiller

Derudover har vi, i samarbejde med virksomheden Udstillerguide, udviklet en helt ny digital platform til messen. Platformen giver blandt andet mulighed for, at man som udstiller, nemt og enkelt, kan oprette sin egen UdstillerSide, der fungerer som en digital messestand. Her kan man eksponere de aktiviteter, man planlægger på standen, ligesom der kan vises særlige messetilbud med mere. Den digitale UdstillerSide vil samtidig fungere som et udstillingsvindue, der lever både før og efter messen, og vil derfor forlænge og forstærke effekten af din investering i deltagelse på messen. 

Vi forventer, at den nye platform vil være med til at trække endnu flere besøgende til, og at publikum i høj grad vil anvende den til at planlægge besøget og navigere rundt mellem tilbud og aktiviteter. Det kan derfor betale sig at investere lidt i forberedelsen, og du kan faktisk gå i gang allerede nu.  

På messens hjemmeside, jagtmessen.dk, har du adgang til et særskilt UdstillerUnivers. Her ligger der bl.a. en overskuelig video guide, som skridt for skridt hjælper dig i gang. Du finder også en udstillerhåndbog med alt den information, du måtte have behov for. 

UdstillerUniverset finder du lige her: http://jagtmessen-dk.coresol.pk/udstillerunivers/

Få mere at vide

For at fortælle dig lidt mere om alt det nye spændende, samt give dig en hurtig introduktion til det nye digitale univers, er du inviteret til at deltage i et online udstillermøde.

Fredag den 21. maj kl. 0900 – 0930

Som det fremgår, varer mødet blot en halv time. Her vil du bl.a. kunne møde Johannes fra Udstillerguide, som vil introducere den nye platform og de muligheder, den tilbyder. 

Mødet er for alle, som enten overvejer at deltage på messen eller allerede har booket stand. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål både vedrørende den nye platform samt generelt vedrørende messen.

For at deltage skal du blot svare bekræftende tilbage på denne mail. Så modtager du et link til videomødet. Hvis du ikke selv har tid, så del gerne denne mail med en kollega. Vi håber at se så mange af jer som muligt på mødet.

Hvis du har nogen spørgsmål inden mødet, er du altid velkommen til at kontakte os her på . Har du spørgsmål vedrørende booking, så skriv direkte til Preben på .

Mange hilsner
JAGT, Vildt & Våben Messen
Preben & Torben

LÆS OGSÅ

En hektisk bukkemorgen

En hektisk bukkemorgen

Reportage fra et bukkerevir, hvor den ene stærke buk afløser den næste Indlægget En hektisk bukkemorgen blev først udgivet på JAGT, Vildt & Våben.

læs mere
Endelig vildsvinejagt

Endelig vildsvinejagt

Nervepirrende beretning fra de svenske jagtmarker, hvor vildsvin er blevet den udfordrende hverdag for mange danske jægere. Indlægget Endelig vildsvinejagt blev først udgivet på JAGT, Vildt &...

læs mere
Bevægelsesjagt i Tyskland

Bevægelsesjagt i Tyskland

Jeg mødte Thomas for et par år siden. Han var lige blevet jæger i sine midtfyrre og var nu godt i gang med at komme alt det på jagt, han kunne. Han var med mig på jagt, og igennem vores mange gode...

læs mere
Fantastisk sneppejagt

Fantastisk sneppejagt

Der er meget lidt andet, som vækker en jæger ud af sin dvale på post, end når råbet “SNEPPE” gjalder ned gennem rækkerne. Grebet på geværet bliver stramt, øjnene febrilske, og adrenalinen pumper,...

læs mere
Når gåsejagt lykkes

Når gåsejagt lykkes

Jeg har efterhånden gået på jagt i mere end 35 år og har prøvet virkelig mange forskellige jagtformer, og der er selvfølgelig nogle, som står for mig som noget særligt. Én af dem er gåsejagt. Det er...

læs mere
Vild andejagt i minimale rammer

Vild andejagt i minimale rammer

Jeg er virkelig glad for andejagt. Især andejagt på vilde ænder har en særlig plads i mit hjerte, og derfor er det en gave, at min ven, Ole har det på samme måde, så vi vil gerne gøre noget ekstra...

læs mere
Kunsten at gå på jagt

Kunsten at gå på jagt

Fra tid til anden bliver jeg spurgt om, hvorfor det hedder at GÅ på jagt. Jeg kan godt forstå, at virker underligt, fordi vi jo for det meste enten står eller sidder på jagt, og kun ganske sjældent...

læs mere