Videomøde: Eksponer let aktiviteter og tilbud på din stand

jun 25, 2021 | For udstillere

En af de helt store nyskabelser på JVV messen i år, er det digitale UdstillerUnivers, som giver dig bedre mulighed for at kommunikere med de besøgende – både før, under og efter messen. Samtidig får besøgende et enestående overblik over, hvad de kan opleve og ikke mindst hvilke attraktive tilbud, de kan benytte sig af. UdstillerUniverset vil dermed inspirere endnu flere til at besøge messen, og publikum kan ganske enkelt planlægge besøget og navigere efter aktiviteter og tilbud, når man er på messen. 

Med UdstillerUniverset kan du nemt oprette din egen UdstillerSide, der nærmest fungerer som en online messestand. Udover at fortælle omverden, at du er til stede på messen, kan du eksponere specifikke tilbud og aktiviteter på din stand. 

For en måneds tid siden afholdt vi et online udstillermøde, hvor Johannes fra UdstillerGuide gav en introduktion til, hvordan og hvor enkelt det er at oprette din egen UdstillerSide.

Hvis du ikke deltog på mødet og eller gerne vil gense det, så finder du en videooptagelse her:

http://jagtmessen-dk.coresol.pk/gense-introduktionsmoede-til-udstillerguide/

Lær hvordan du opretter aktiviteter og tilbud

Når din UdstillerSide er oprettet, er det næste skridt at fortælle om tilbud og aktiviteter på din stand. Aktiviteter kan f.eks være produktdemonstrationer, foredrag, workshops osv. Alle aktiviteter, der oprettes, indgår automatisk i messens samlede program. Når du opretter messetilbud, indgår de ligeledes automatisk i messens samlede tilbudsoversigt.

Hvordan du gør dette, kan du få en hurtig introduktion til på vores næste videomøde, der afholdes: 

Torsdag den 1. juli kl. 10.00 – 10.30.

Hvis du gerne vil deltage, så skal du blot svare ”Ja tak” på denne mail.

Kan du ikke vente

Ønsker du selv at gå i gang nu, finder du et par korte video guides på hjemmesiden.

De ligger lige her:

http://jagtmessen-dk.coresol.pk/udstillerunivers

Her kan du finde korte how-to videoer, der forklarer, hvordan du opretter din bruger, logger ind, redigerer din UdstillerSide og opretter dine messetilbud osv. Det er meget enkelt.

Sammen gør vi JAGT, Vildt & Våben Messen bedre 

Jo mere du gør ud af din UdstillerSide, dine aktiviteter på standen samt eventuelle messetilbud, jo mere inspirerende og spændende bliver JAGT, Vildt & Våben Messen at besøge.

Vi udvælger løbende messetilbud og aktiviteter og bruger dem til markedsføring af JAGT, Vildt & Våben Messen på sociale medier. Du har dermed mulighed for at opnå yderligere eksponering af din virksomhed på tværs af jagtmesses mediekanaler. 

Og du kan gøre det samme! Både din UdstillerSide og dine messetilbud kan nemt deles på sociale medier. Vis dine følgere at du deltager på JAGT, Vildt & Våben Messen, fortæl om det spændende, der foregår på din stand, og at du evt. har gode tilbud med.

Sammen kan vi trække endnu flere besøgende til – til gavn for os alle.  


Tilmeld dig nu

Vores online udstillermøde den 1. juli kl 10.00 – 10.30 er for alle udstillere, uanset om du deltog på det første møde, eller om du allerede har oprettet din UdstillerSide. Det er din mulighed for at få nogle enkle og gode tips til, hvordan du let og hurtigt gør det endnu mere attraktivt at besøge messen og din stand.

Fortæl os at du gerne vil deltage ved at svare “ja, tak” på denne mail. Så modtager du et video-link til mødet. Og husk, det tager kun 30 minutter.

Mange hilsner
JAGT, Vildt & Våben Messen

LÆS OGSÅ

En hektisk bukkemorgen

En hektisk bukkemorgen

Reportage fra et bukkerevir, hvor den ene stærke buk afløser den næste Indlægget En hektisk bukkemorgen blev først udgivet på JAGT, Vildt & Våben.

læs mere
Endelig vildsvinejagt

Endelig vildsvinejagt

Nervepirrende beretning fra de svenske jagtmarker, hvor vildsvin er blevet den udfordrende hverdag for mange danske jægere. Indlægget Endelig vildsvinejagt blev først udgivet på JAGT, Vildt &...

læs mere
Bevægelsesjagt i Tyskland

Bevægelsesjagt i Tyskland

Jeg mødte Thomas for et par år siden. Han var lige blevet jæger i sine midtfyrre og var nu godt i gang med at komme alt det på jagt, han kunne. Han var med mig på jagt, og igennem vores mange gode...

læs mere
Fantastisk sneppejagt

Fantastisk sneppejagt

Der er meget lidt andet, som vækker en jæger ud af sin dvale på post, end når råbet “SNEPPE” gjalder ned gennem rækkerne. Grebet på geværet bliver stramt, øjnene febrilske, og adrenalinen pumper,...

læs mere
Når gåsejagt lykkes

Når gåsejagt lykkes

Jeg har efterhånden gået på jagt i mere end 35 år og har prøvet virkelig mange forskellige jagtformer, og der er selvfølgelig nogle, som står for mig som noget særligt. Én af dem er gåsejagt. Det er...

læs mere
Vild andejagt i minimale rammer

Vild andejagt i minimale rammer

Jeg er virkelig glad for andejagt. Især andejagt på vilde ænder har en særlig plads i mit hjerte, og derfor er det en gave, at min ven, Ole har det på samme måde, så vi vil gerne gøre noget ekstra...

læs mere
Kunsten at gå på jagt

Kunsten at gå på jagt

Fra tid til anden bliver jeg spurgt om, hvorfor det hedder at GÅ på jagt. Jeg kan godt forstå, at virker underligt, fordi vi jo for det meste enten står eller sidder på jagt, og kun ganske sjældent...

læs mere