Information om Covid-19

På nuværende tidspunkt er der desværre forbud mod at afholde messeaktiviteter, og vi følger løbende Sundhedsstyrelsen og Erhvervsministeriets opdateringer og retningslinjer.

Myndighedernes anbefalinger

Se mere information her: sst.dk/corona

Som arrangører af Jagtmessen er vi optimistiske ift. afholdelse af messen den 9.-11. april 2021, og følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed.

Under Jagtmessen opfordrer vi alle der har symptomer på sygdom, til at blive hjemme. Har du været syg, opfordrer vi ligeledes til, at du ikke besøger Jagtmessen, før du har været symptomfri i 48 timer.

Vi vil naturligvis sørge for, at der er placeret håndsprit alle relevante steder på hele messen. Ønsker du at bruge mundbind, uddeler vi gratis mundbind i informationen, som du finder lige ved hovedindgangen. Derudover er der afstandsmarkeringer, og opfordringer til at holde til højre, når du bevæger dig rundt på messen.

Vores personale i indgangen vil bære visir eller mundbind. Vi har indsat ekstra opsynspersonale i hallerne, samt ved indgangen og udgangen, som vil sikre alle forholdsregler, bliver overholdt.

Vi glæder os til at byde velkommen på Jagtmessen 2021

Hilsen
Torben Galst, arrangør
Recreationmedia