Gense introduktionsmøde til UdstillerGuide: Messetilbud og aktiviteter

jul 1, 2021

Første og fremmest tak til jer, der deltog på dagens Udstillermøde. Hvis du ikke havde mulighed for at deltage, så kan du se en blot 15 minutters video fra mødet lige her:

I videoen gennemgår Johannes fra UdstillerGuide, hvor enkelt det er at oprette tilbud og aktiviteter på din UdstillerSide. Blandt andet oprettes en (demo)aktivitet. Du kan se her, hvordan (demo)aktiviteten med tidspunkter fremgår i programoversigten:

http://jagtmessen-dk.coresol.pk/program-med-tidspunkter/#
 

Derfor bør du oprette tilbud og planlægge aktiviteter

  • Når du opretter tilbud og aktiviteter, kan du let dele dem med dine følgere på SoMe, på din hjemmeside, i mails osv.
  • Alle aktiviteter vises på din egen UdstillerSide og indgår samtidigt i messens samlede programoversigt, og vil gøre messen endnu mere spændende og attraktiv at besøge.
  • Alle tilbud (op til tre per udstiller) vises på din egen UdstillerSide og indgår i messens samlede tilbudsoversigt.
  • Vi udvælger løbende aktiviteter og tilbud og anvender dem i messens samlede markedsføring.

Aktiviteter kan eksempelvis være produktdemonstrationer på bestemte tidspunkter, foredrag, workshops osv.  Du bestemmer selv, og kun fantasien sætter grænsen.

Når du investerer lidt i at oprette spændende aktiviteter og gode tilbud, så er du med til at gøre JAGT, Vildt & Våben Messen endnu mere inspirerende og spændende at besøge. Samtidig får besøgende endnu en god grund til at planlægge et besøg på netop din stand.
 

Begynd allerede nu

Jo før dine aktiviteter og tilbud oprettes, jo større er sandsynligheden for, at de også vil blive eksponeret via messens medie og markedsføringskanaler. Du kan dermed opnå endnu større rækkevidde og fortælle endnu flere, at du er til stede på JAGT, Vildt & Våben Messen.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til noget i forbindelse med din UdstillerSide, så skal blot skrive til os på eller benytte kontaktformular på hjemmesiden. 

Mange hilsner
JAGT, Vildt & Våben Messen
 
Preben & Torben