Gratis foredrag på messen arrangeret af JVV

arrangeret af JAGT, Vildt & Våben Danmarks store, frie JAGTMAGASIN

JAGT, Vildt & Våben har eksisteret i over 10 år og er Danmarks førende jagtmagasin. Vi udkommer 12 gange om året, for der er meget at skrive om: Vi giver dig inspiration om alt lige fra bukkejagt i Danmark og kudu-jagt i Namibia til rensdyrjagt på Grønland, og vi laver uafhængige tests af jagtrifler, haglgeværer og jagtudstyr – ikke den slags, som i virkeligheden bare er skjult reklame.

Vi har sammensat et hold af nogle af Danmarks dygtigste og mest jagterfarne skribenter og fotografer. De rejser rundt i ind- og udland for at finde inspiration til nye jagteventyr til dig, både hvad angår jagter, våben og udstyr. Ligesom os på redaktionen arbejder de ikke bare dagligt med jagt, de drømmer også om jagt om natten.

I hvert nummer af JAGT, Vildt & Våben finder du bl.a. jagtreportager, våbentests, vildtopskrifter og længere artikler, der går i dybden med vildtkameraer, våbenauktioner, grisejagt i Sverige, strand- og havjagt, jagthunde og meget, meget mere.

Mød os på standen, og få en snak med os om et abonnement.

Knæk & bræk på messen

Messetilbud

Se alle messetilbud fra de andre udstillere på messen

Gratis foredrag på messen arrangeret af JVV har ikke oprettet nogen messetilbud endnu. De er på vej, kig snart tilbage igen.