MALPEPO Safaris, East Cape

SPÆNDENDE PÜRCHJAGT - TAG FAMILIEN MED PÅ EN UFORGLEMMELIG FERIE I SYDAFRIKA -

Malpepo Safaris tilbyder store jagtoplevelser på egen lodge i Sydafrika.

På eget revir har vi over 40 forskellige vildtarter, som vi arrangerer jagtture på, hvoraf langt størstedelen af trofæerne er klassificeret i medalje-klassen.

Hos os er du sikret en naturoplevelse for livet samt et luksusophold med personlig service. Vi er en rent dansk familieejet virksomhed og vi anvender danske professionelle jægere.
Ved vores stand på Jagtmessen kan du møde hele familien bag Malpepo Safaris, indehaverne Poul og Lene samt vores to sønner og uddannede PH’er hos Malpepo, Mads og Per. Vi vil alle være klar til at byde jer velkommen og fortælle om de fantastiske oplevelser vi tilbyder på vores lodge i Sydafrika. Vi giver et indblik i, hvordan jagt i Sydafrika foregår og deler gerne ud af vores erfaringer fra de mange jagter vi har i bagagen. Udover familien bag Malpepo, kan du også få en snak med vores rejseleder Bent, som ligeledes har mange års erfaring med jagt og rejser i Afrika.

Vi vil alle være behjælpelige med at kunne rådgive dig i, hvordan du får mest muligt ud af din eventuelle rejse til Eastern Cape i Sydafrika. Vi har stor erfaring med at planlægge kombineret jagt- og badeferie, hvor der er plads til hele familien eller alle kammeraterne. Uanset om man er til action og adrenalin-kick (verdens længste Bongi Jump) eller sightseeing og hyggelige vandreture, er der utallige muligheder for forskellige udflugter kombineret med en jagtrejse hos Malpepo.

Vores mål er at give alle alle gæster der besøger Malpepo Safaris en oplevelse ud over det sædvanlige. I de sidste 10 år har mere end 80% af vores gæster besøgt os mere end én gang, hvilket vi betragter som det bedste kvalitetsstempel man kan få.

Hvis du kunne tænke dig at læse hvad vores gæster synes om deres ophold hos os, kan du læse deres anmeldelser på Trustpilot ved at klikke på linket her: https://dk.trustpilot.com/review/malpepo.com