Summit Tours

"First Class Hunting” til priser alle kan være med på

Summit Tours er et jagrejse selskab hvis filosofi er ”First Class Hunting” til priser alle kan være med på. Vi har siden 2006, medvirket til at få mange jægere og deres familiers drømme til at gå i opfyldelse. Vi er specialister i at få alle deltagere på turen til at få en god oplevelse, og hos os er næsten alt muligt. Vi har gennem årene specialiseret os i Afrika, og er derfor en af de stærkeste spillere på markedet når det gælder alt fra The BIG 5, gruppeture, kombineret familie og jagtture og udflugter under opholdet. Hos os vil man opleve at vi er med fra start til slut, og at vi altid står til rådighed for vores kunder uanset tid og sted.

Vi sælger drømme, og går derfor aldrig på kompromis med kundens ønsker. Alle kunders drømme er forskellige, og vi bruger utroligt meget tid på, at skræddersy kundernes ture, så de opfylder alle ønsker, med andre ord, vi er ikke tilfredse før I er. Vi samarbejder med en af Sydafrikas dygtigste udbydere, og han er altid med i planlægningen af jeres tur, så vi sikrer at alle jeres ønsker og drømme realiseres på jeres foretrukne måde. Han har været i gamet i mange år sammen med os, og vi er meget stolte af at arbejde sammen med dygtig og passioneret person, der vil gå lige så langt som os selv, for at gi kunden den bedste oplevelse.

Summit Tours har igennem årene opbygget en solid kontakt til forskellige udbydere i hele verden, og er på nuværende tidspunkt, ved at udbygge dette netværk. Vi har de sidste 6 måneder brugt utroligt meget tid på at besøge destinationer, tale med udbydere og se på hoteller, for at sikre os at vores samarbejdspartnere, lever op til vores forventninger.

Det har resulteret i, at vi har kunnet åbne 2 nye destinationer nemlig Skotland og Polen. Her har vi ligeledes samarbejde med 2 fantastiske udbydere, der virkeligt ved hvad ”kunden i fokus” betyder, og vi ser frem til et fantastisk samarbejde i mange år. Vi fortsætter vores søgen efter samarbejdspartnere, og vi er allerede i gang med at forhandle med flere, så I kan godt glæde jer!

Alle kunder skal vide, at uanset hvilken destination man vælger at rejse til med os, er det den samme gode service man får, og alle kunder er vigtige for os.

Find os på stand: R11

overskrift

Kontakt

70 23 47 77

overskrift

overskrift

www.summittours.dk

overskrift

Følg os her

overskrift

overskrift

Adresse

Summit Tours har ikke oprettet nogen messetilbud endnu. De er på vej, kig snart tilbage igen.

Aktiviteter