Videomøde: Eksponer let aktiviteter og tilbud på din stand

jun 25, 2021

En af de helt store nyskabelser på JVV messen i år, er det digitale UdstillerUnivers, som giver dig bedre mulighed for at kommunikere med de besøgende – både før, under og efter messen. Samtidig får besøgende et enestående overblik over, hvad de kan opleve og ikke mindst hvilke attraktive tilbud, de kan benytte sig af. UdstillerUniverset vil dermed inspirere endnu flere til at besøge messen, og publikum kan ganske enkelt planlægge besøget og navigere efter aktiviteter og tilbud, når man er på messen. 

Med UdstillerUniverset kan du nemt oprette din egen UdstillerSide, der nærmest fungerer som en online messestand. Udover at fortælle omverden, at du er til stede på messen, kan du eksponere specifikke tilbud og aktiviteter på din stand. 

For en måneds tid siden afholdt vi et online udstillermøde, hvor Johannes fra UdstillerGuide gav en introduktion til, hvordan og hvor enkelt det er at oprette din egen UdstillerSide.

Hvis du ikke deltog på mødet og eller gerne vil gense det, så finder du en videooptagelse her:

http://jagtmessen-dk.coresol.pk/gense-introduktionsmoede-til-udstillerguide/

Lær hvordan du opretter aktiviteter og tilbud

Når din UdstillerSide er oprettet, er det næste skridt at fortælle om tilbud og aktiviteter på din stand. Aktiviteter kan f.eks være produktdemonstrationer, foredrag, workshops osv. Alle aktiviteter, der oprettes, indgår automatisk i messens samlede program. Når du opretter messetilbud, indgår de ligeledes automatisk i messens samlede tilbudsoversigt.

Hvordan du gør dette, kan du få en hurtig introduktion til på vores næste videomøde, der afholdes: 

Torsdag den 1. juli kl. 10.00 – 10.30.

Hvis du gerne vil deltage, så skal du blot svare ”Ja tak” på denne mail.

Kan du ikke vente

Ønsker du selv at gå i gang nu, finder du et par korte video guides på hjemmesiden.

De ligger lige her:

http://jagtmessen-dk.coresol.pk/udstillerunivers

Her kan du finde korte how-to videoer, der forklarer, hvordan du opretter din bruger, logger ind, redigerer din UdstillerSide og opretter dine messetilbud osv. Det er meget enkelt.

Sammen gør vi JAGT, Vildt & Våben Messen bedre 

Jo mere du gør ud af din UdstillerSide, dine aktiviteter på standen samt eventuelle messetilbud, jo mere inspirerende og spændende bliver JAGT, Vildt & Våben Messen at besøge.

Vi udvælger løbende messetilbud og aktiviteter og bruger dem til markedsføring af JAGT, Vildt & Våben Messen på sociale medier. Du har dermed mulighed for at opnå yderligere eksponering af din virksomhed på tværs af jagtmesses mediekanaler. 

Og du kan gøre det samme! Både din UdstillerSide og dine messetilbud kan nemt deles på sociale medier. Vis dine følgere at du deltager på JAGT, Vildt & Våben Messen, fortæl om det spændende, der foregår på din stand, og at du evt. har gode tilbud med.

Sammen kan vi trække endnu flere besøgende til – til gavn for os alle.  


Tilmeld dig nu

Vores online udstillermøde den 1. juli kl 10.00 – 10.30 er for alle udstillere, uanset om du deltog på det første møde, eller om du allerede har oprettet din UdstillerSide. Det er din mulighed for at få nogle enkle og gode tips til, hvordan du let og hurtigt gør det endnu mere attraktivt at besøge messen og din stand.

Fortæl os at du gerne vil deltage ved at svare “ja, tak” på denne mail. Så modtager du et video-link til mødet. Og husk, det tager kun 30 minutter.

Mange hilsner
JAGT, Vildt & Våben Messen